Om Oss

Välkommen till Trähandel – din pålitliga partner inom träbyggteknik, renovering, restaurering och träbaserade byggprojekt. Vi är ett passionerat team av träentusiaster som brinner för att skapa fantastiska träbaserade lösningar för alla dina bygg- och inredningsbehov.

Med årtionden av erfarenhet och expertis inom träbearbetning och snickeri är vi stolta över att vara ledande inom branschen. Vårt dedikerade team av erfarna byggtekniker har genomfört otaliga projekt, från små inredningsdetaljer till storskaliga träkonstruktioner, och varje gång har vi levererat över förväntningarna.

Vi förstår att trä är mer än bara ett material – det är en konstform. Därför strävar vi alltid efter att integrera träets naturliga skönhet och hållbarhet i varje projekt vi arbetar med. Vare sig det handlar om att restaurera en äldre träbyggnad till sin forna glans eller skapa innovativa trädetaljer för modern inredning, så är vår expertis oslagbar.

Vårt team består av skickliga hantverkare och byggtekniker som älskar utmaningen att arbeta med olika träslag och former för att skapa unika och tidlösa resultat. Vi kombinerar traditionellt hantverk med moderna tekniker för att säkerställa högsta kvalitet och precision i varje steg av processen.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa träbaserade projekt. Vi är här för att förverkliga dina visioner och skapa hållbara och vackra träprodukter som kommer att berika ditt hem eller ditt företag i många år framöver.